CURCUMIN C3 COMPLEX KAPSULE A60 HUG YOUR LIFE

Naša najniža cijena: 31.49
Akcijska cijena: 25.19

Kompleks 3 standardizirane vrste kurkuminoida s unaprijeđenom formulacijom vitamina D3, B6, B12 i selenom. Kurkuminoidi imaju značajno antioksidativno, antivirusno, antibakterijsko i protuupalno djelovanje.

Podrška imunitetu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

CURCUMIN C3 COMPLEX KAPSULE A60 HUG YOUR LIFE

  • VISOKA DOZA
  • SINERGIJSKI UČINAK
  • PODRŠKA IMUNOLOŠKOM SUSTAVU
  • VIŠE OD 85 KLINIČKIH ISTRAŽIVANJA
  • NAJVIŠE PATENTIRANI KURKUMIN

Curcumin C3 Complex Premium je visoko kvalitetni dodatak prehrani obogaćen vitaminima D3, B6, B12 te mineralom selenom koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Dobiva se iz suhih rizoma Curcuma longa (kurkuma) koji je standardiziran na minimum 95% kurkuminoida1 kapsula sadrži 427 mg kurkuminoida što uz povećanu bioraspoloživost odgovara primjeni do čak 8.500 mg nativnih kurkuminoida.

  • ekstrakt kurkume doprinosi normalnoj funkciji probave i jetre
  • kurkuminoidi – imaju značajno antioksidativno, antivirusno, antibakterijsko i protuupalno djelovanje, podržavaju imunološki sustav te inhibiraju destruktivne enzime u zglobovima i tkivima

Curcumin C3 Complex®

Patentirani i klinički ispitivan “bioprotektant” sastavljen od 3 glavna spoja: Curcumin, Demethoxycurcumin (DMC) i Bisdemethoxycurcumin (BDMC), – zajednički poznati kao kurkuminoidi. Posjeduje patente koji obuhvaćaju sastav kurkuminoida, način proizvodnje i upotrebe. C3 Complex sadrži kontinuirani sastav u istim omjerima u svakoj seriji za sva 3 kurkuminoida.

Kao najviše ocijenjivaniji i klinički najispitivaniji kurkumin na tržištu, nalazi se u više od 85 znanstvenih publikacija i kliničkih istraživanja. Jedini je kurkumin na tržištu koji je pregledan i priznat od strane američke FDA za GRAS status. Dodijeljene nagrade za Proizvod Godine te Znanstveno Postignuće od strane Nutrition Business Journal-a (NBJ Product Merit Award; NBJ Scientific Achievement Award).

C3 kompleks dolazi u sinergiji s patentiranim BioPerine® crnim paprom koji značajno poboljšava bioraspoloživost kurkumima. Jedna kapsula C3 Complexa odgovara sadržaju čak 85 kapsula standardnog ekstrakta kurkuminoida od 100 mg.

Ne sadrži GMO sastojke, alergene, konzervanse, otapala, niti gluten ili škrob.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 kapsule):
Suhi ekstrakt rizoma Kurkume (Curcuma longa) Curcumin C3 Complex stand. na 95% kurkuminoida 900 mg
Suhi ekstrakt ploda Crnog papra (Piper nigrum) BioPerine standardiziran na min. 95% piperina 10 mg
Vitamin D3 (kolekalciferol) 5 µg (100% PU*)
Vitamin B6 (piridoksin-hidroklorid) 1,4 mg (100% PU*)
Vitamin B12 (cijanocobalamin) 2,5 µg (100% PU*)
Selen (natrijev selenit) 55 µg (100% PU*)

Pogodan za vegetarijance. Provjerena kvaliteta – svi proizvodi registrirani na Ministarstvu zdravlja.

Djelovanje, sastav i sva istraživanja su sažete u knjizi Curry Powder to Clinical Significance.

Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

Način uzimanja:

Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno najbolje za vrijeme obroka.

CURCUMIN C3 COMPLEX KAPSULE A60 HUG YOUR LIFE

Količina: 60 kapsula

Pogledajte kategoriju ANTIOKSIDANSI u online ljekarni Plantak.

Košarica