VITAL PLUS COL FOR BODY TRETMAN 3X100ML PROMO

19.90

Specijalan tretman za tijelo na bazi morskog kolagena, koji djeluje hranjivo i učvršćujuće. Odličan je za zaštitu kože od tvrde vode i agresivnosti sredstava za pranje. Svilenkasta tekstura se brzo upija ostavljajući kožu mekom i baršunastom.

Za sve tipove kože, osjetljivu i zrelu kožu.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

VITAL PLUS COL FOR BODY TRETMAN 3X100ML PROMO

  • MORSKI KOLAGEN
  • HRANI I UČVRŠĆUJE KOŽU
  • HIDRATIZIRA I ŠTITI 

COL FOR BODY specijalni je fluid za tijelo na bazi morskog kolagena, s nutritivnim i učvršćujućim djelovanjem. Odličan je za zaštitu kože od kalcificirane vode i agresivnosti klasičnih sredstava za pranje, nakon kupanja ili tuširanja. Morski kolagen također pomaže u popravljanju oštećenja epiderme nakon izlaganja suncu.

Lagana svilenkasta tekstura fluida odmah se stapa s kožom ostavljajući je mekom i baršunastom. Pogodno za sve tipove kože, uključujući zrelu kožu.

Aktivne komponente:

  • MORSKI KOLAGEN – ima nisku molekularnu težinu pa ga koža lako može apsorbirati, a odlikuje se s umirujućim i protuupalnim djelovanjem. Osim poznatih hranjivih i učvršćujućih svojstava, odličan je i kao sredstvo za nakon sunčanja jer pomaže u popravljanju oštećenja epiderme nakon izlaganja suncu.
  • ALOE VERA – ima ljekovito djelovanje i potiče regeneraciju stanica, djeluje hranjivo i hidratizirajuće na epidermu, istovremeno povećavajući njenu elastičnost
  • ULJE SLATKOG BADEMA – poznato je po baršunastom efektu koji ostavlja na koži, te omekšavajućem i elastičnom učinku
  • KARITE ULJE – duboko hidratizira suhu i osjetljivu kožu štiteći je od vanjskih utjecaja, ima omekšavajuće i tonizirajuće djelovanje
  • VITAMIN E – ima antioksidacijsko djelovanje čime štiti kožu od djelovanja slobodnih radikala (glavni uzročnici starenja kože)

Ne koristiti u slučaju netolerancije na funkcionalne supstance sadržane u proizvodu. Držati izvan dohvata djece.

Primjena:
  1. Nanijeti COL FOR BODY fluid ujutro i navečer na cijelo tijelo, nježno masirajući.
  2. Preporučuje se upotreba nakon kupanja ili tuširanja te nakon izlaganja suncu.

VITAL PLUS COL FOR BODY TRETMAN 3X100ML PROMO

Pakiranje: 3 x 100 ml

Pogledajte VITAL PLUS ACTIVE proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica