CARBOSIL GRANULE A10 HAMAPHARM

5.90

Sadrži prirodne adsorbense, aktivni ugljen i silicij, koji brzo i učinkovito olakšavaju probavu, smanjuju nadutost nakon jela, te pridonose izbacivanju mikroorganizama i toksina iz probavnog sustava. Aroma limuna.

BRZA POMOĆ KOD PROBAVNIH TEGOBA.

SKU: C013378 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

CARBOSIL GRANULE A10 HAMAPHARM

  • PROTIV PROLJEVA
  • IZBACUJE MIKROORGANIZME I TOKSINE
  • SMANJUJE NADUTOST I PLINOVE
  • ZA DJECU I ODRASLE
  • AROMA LIMUNA

Dodat prehrani CarboSil granule sadrži prirodne adsorbense, aktivni ugljen i silicij, koji mogu doprinijeti lakšoj probavi i uklanjanju toksina. Jedna vrećica sadrži 1 g aktivnog ugljena koji je potrebno razmutiti u vodi, čaju ili soku. Sinergijski učinak aktivnog ugljena i silicija osigurava brže i učinkovitije djelovanje kod proljeva, grčeva i plinova u crijevima.

CarboSil se preporučuje uzimati:

  • kod akutnog proljeva
  • u slučaju blaže intoksikacije hranom ili lijekom
  • kao zaštita od toksina i štetnih metabolita
  • kod pretjerane nadutosti i plinova
  • za olakšanje probavne funkcije

Prirodni adsorbensi (aktivni ugljen i silicij) poput magneta privlače i zadržavaju štetne tvari i mikroorganizme. Oni se ne apsorbiraju u crijevima, nego se izlučuju stolicom van iz tijela. Aktivni ugljen također doprinosi smanjenju pretjerane nadutosti poslije jela. Blagotvorni učinak postiže se konzumacijom 1 g aktivnog ugljena koji treba uzeti najmanje 30 minuta prije i 1 g kratko poslije obroka.

AKTIVNI UGLJEN (Carbo medicinalis) najsnažniji je prirodni adsorbens koji na svoju površinu veže toksine, mikroorganizme i njihove metabolite. Zajedno se ne apsorbiraju u krvotok nego se u potpunosti izlučuju iz organizma stolicom. Prolazi kroz želudac i pritom ne vrši neutralizaciju želučane kiseline. Odlično se podnosi bez rizika od predoziranja.

SILICIJ DIOKSID pomoćno je prirodno sredstvo za adsorpciju koji svojim aktivnim kemijskim skupinama veže zaostale toksine u probavi.

Trudnice i dojilje trebaju konzultirati liječnika prije upotrebe ovog proizvoda. Prije uzimanja CarboSil granula potrebno je posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom.

Zbog velike aktivne apsorpcijske površine ovog proizvoda može se umanjiti djelovanje nekih lijekova ili dodataka prehrani pa ih se preporučuje konzumirati odvojeno. Primjena ovog pripravka može izazvati normalnu tamnu stolicu.

Način uzimanja:
  1. Odrasli i djeca starija od 12 godina: preporučuje se uzeti 1 vrećicu 2 puta na dan.
  2. Djeca od 3 do 12 godina: preporučuje se uzeti 1 vrećicu na dan.
  3. Sadržaj vrećice razmutiti u čaši vode, čaja ili soka.
  4. Otopinu popiti 30 minuta prije obroka i neposredno nakon obroka, svježe pripremljenu.

CARBOSIL GRANULE A10 HAMAPHARM

Količina: 10 vrećica

Pogledajte HAMAPHARM proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica