L-THEANINE TABLETE A30 KAL

16.60

Sadrži 100 mg L-teanina u jednoj tableti.  L-teanin je prirodna aminokiselina koja našem tijelu može koristiti za poboljšanje mentalnog fokusa, opuštanje i smanjenje stresa.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

L-THEANINE TABLETE A30 KAL

  • ​​UBLAŽAVA STRES
  • POBOLJŠANI MENTALNI FOKUS
  • BOLJA KVALITETA SNA

L-Theanine KAL® dodatak prehrani  sadrži 100 mg L-teanina u preporučenoj dnevnoj dozi od jedne tablete. L-teanin je prirodna aminokiselina koja našem tijelu može koristiti za poboljšanje razine energije i smanjenje stresa.

Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob. True Blue™, Clear Quality™, ActivTab™. ActivTab™ tehnologija garantira dezintegraciju tablete u roku od 30 minuta prema standardima Farmakopeje SAD-a (USP).

Njegovi učinci se prate kroz duge godine korištenja u kineskoj medicini, te u novijim znanstvenim i kliničkim istraživanjima. Prvi puta je izoliran iz zelenog čaja u 1949, a od tada ga se istražuje zbog sposobnosti da podržava zdravlje mozga i poboljšava fokus.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: 1 tableta
L-teanin 100 mg

Sastojci: L-teanin, emulgator celuloza, tvar protiv zgrudnjavanja silicijev dioksid, stabilizator stearinska kiselina.

Čuvati od dohvata male djece. Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Način uzimanja:

Uzimati 1 tabletu po potrebi ili po preporuci stručne osobe.

L-THEANINE TABLETE A30 KAL

Količina:  30 tableta

Pogledajte KAL proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica