DINO COLOSTRUM TABLETE ZA ŽVAKANJE A60 KAL

33.60

Sadrži kolostrum iz mlijeka novozelandskih krava hranjenih isključivo na otvorenim pašnjacima na kojima se ne upotrebljavaju pesticidi.

Zabavnih oblika dinosaura, okusa čokolade.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

DINO COLOSTRUM TABLETE ZA ŽVAKANJE A60 KAL

  • DJECA OD 2 GODINE ŽIVOTA
  • ZA OSNAŽIVANJE IMUNITETA DJECE
  • CERTIFICIRANO BEZ HORMONA
  • UKUSNO I ZABAVNO

Dino Colostrum™ dodatak prehrani sadrži kolostrum iz mlijeka novozelandskih krava hranjenih isključivo na otvorenim pašnjacima na kojima se ne upotrebljavaju pesticidi, certificirano bez hormona. Ove tablete za žvakanje posebno su prilagođene djeci, zabavnih oblika dinosaura, okusa čokolade.

Visokovrijedan KOLOSTRUM, često nazivan i “prvo mlijeko” ili “imunološko mlijeko” je mlijeko koje stvaraju mliječne žlijezde sisavaca u prvih 24 – 72 sata nakon poroda. Kolostrum se najprije oslobađa masti i kazeina, a zatim se koncentrira postupkom sušenja na niskoj temperaturi kako bi se bez dodatnih tvari zadržala trajnost te osiguralo očuvanje mnogobrojnih hranjivih tvari poput laktoferina, imunoglobulina (IgG) i antitijela u svojem najbioraspoloživijem obliku.

Ne sadrži umjetna sladila, okuse i konzervanse. Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob. True Blue™, Clear Quality™.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: 1 tableta za žvakanje % PU
Kolostrum (iz mlijeka novozelandskih krava) 300 mg

Sastojci: kolostrum (MLIJEKO), sladila: sorbitol, ksilitol; prirodna aroma (tamna čokolada), stabilizator stearinska kiselina, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid.

Upute za upotrebu:

Nije namijenjeno djeci mlađoj od 2 godine. Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

Način uzimanja:

Uzimati 1 tabletu za žvakanje do dva puta dnevno ili po preporuci stručne osobe.

DINO COLOSTRUM TABLETE ZA ŽVAKANJE A60 KAL

Količina: 60 tableta za žvakanje

Pogledajte KAL proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica