ASTAKSANTIN 10MG KAPSULE A60 KAL

52.20

Sadrži astaksantin dobiven iz prirodnih biljnih izvora, 10 mg u dnevnoj dozi od dvije kapsule. Astaksantin je snažan antioksidans koji može zaštititi stanice od oštećenja i također pridonijeti funkcioniranju imunološkog sustava.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ASTAKSANTIN 10MG KAPSULE A60 KAL

  • SNAŽAN ANTIOKSIDANS

KAL®ov Astaxanthin je dodatak prehrani koji sadrži Non-GMO oblik astaksantina dobiven iz prirodnih biljnih izvora. Astaksantin pripada skupini karotenoida, molekula koje se u prirodi stvaraju u biljkama i mikroalgama, a vrlo je snažan antioksidant.

Astaksantin može zaštititi stanice od oštećenja, također može poboljšati način na koji funkcionira imunološki sustav. Koristi se u mnoge svrhe, uključujući Alzheimerovu bolest, sportsku izvedbu, starenje kože, upalu mišića od vježbanja i mnoge druge.

Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob. True Blue™, Clear Quality™.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: 2 kapsule
Astaksantin (Haematococcus pluvialis) (ekstrakt) 10 mg

Sastojci: astaksantin, biljna celulozna kapsula, emulgatori: celuloza, magnezijev stearat, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid.

Trudnice i dojilje trebaju konzultirati liječnika prije upotrebe ovog proizvoda. Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Čuvati od dohvata male djece.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Način uzimanja:

Uzimati 2 kapsule dnevno (najbolje uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe.

KAL ASTAXANTHIN 10 MG A60

Količina: 60 kapsula

Pogledajte KAL proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica