ALFA LIPOIČNA KISELINA SR 600MG KAPSULE A60 KAL

50.05

U preporučenoj dnevnoj dozi od jedne kapsule sadrži 600 mg alfa-lipoične kiseline. ALA pruža antioksidativnu potporu koja omogućava tijelu da se zaštiti od slobodnih radikala, inhibirajući njihov nastanak, njihovim neutraliziranjem i popravljanjem oštećenih stanica.

Kapsule s postupnim otpuštanjem.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ALFA LIPOIČNA KISELINA SR 600MG KAPSULE A60 KAL

  • ANTIOKSIDATIVNA POTPORA
  • DIJABETIČKA PERIFERNA NEUROPATIJA
  • POSTUPNO OTPUŠTANJE

Alfa lipoična kiselina 600 mg S.R. KAL® u preporučenoj dnevnoj dozi od jedne VEG-kapsule s postupnim otpuštanjem sadrži 600 mg alfa-lipoične kiseline.

Alfa-lipoična kiselina je organski spoj s antioksidativnim i protuupalnim svojstvima. Tijelo je proizvodi u malim količinama, ali se također nalazi u hrani. ALA ima snažni antioksidativni učinak koji štiti od slobodnih radikala, inhibirajući njihov nastanak, njihovim neutraliziranjem i popravljanjem oštećenih stanica. Kada antioksidansi nisu dovoljno prisutni u tijelu, ili poraste oksidativni stres, može doći do oštećenja stanica i tkiva.

Dodatna suplementacija alfa-lipoične kiseline može koristiti kod dijabetesa, starenja kože, pamćenja, zdravlja srca i mršavljenja. Sposobnost da uklanja slobodne radikale može pomoći osobama s dijabetičkom perifernom neuropatijom, koji imaju bol, žarenje, svrbež, trnce i obamrlost u rukama i nogama zbog oštećenja živaca.

Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob, True Blue™, Clear Quality™.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: 1 tableta
Alfa-lipoična kiselina 600 mg

Sastojci: alfa-lipoična kiselina, biljna celulozna kapsula, emulgatori: celuloza, magnezijev stearat; sredstvo protiv zgrudnjavanja silicijev dioksid.

Čuvati izvan dohvata male djece. Prije uzimanja dodatka prehrani potrebno je posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznolike prehrane te zdravog načina života.

Način uzimanja:

Uzimati 1 kapsulu dnevno (uz obrok) ili po preporuci stručne osobe.

KAL ALPHA LIPOIC ACID SR 600MG KAPSULE A60

Količina: 60 kapsula

Pogledajte KAL proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica