BEPANTHOL DERMA HIDRATANTNI LOSION 400ML

22.54

Hidratantni losion u obliku emulzije za njegu tijela s pantenolom za obnovu kože. Namijenjen je za njegu pocrvenjele kože poslije sunčanja te pocrvenjele i isušene kože poslije tuširanja ili kupanja. Pruža trenutno olakšanje suhoj i osjetljivoj koži.

Lagana tekstura, brzo se upija!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BEPANTHOL DERMA HIDRATANTNI LOSION 400ML

  • POSPJEŠUJE OBNOVU KOŽU
  • SPRJEČAVA ISUŠIVANJE KOŽE
  • NAKON SUNČANJA I KUPANJA
  • DJELUJE RASHLADNO

Bepanthen® Derma hidratantni losion za njegu pocrvenjele kože poslije sunčanja, te pocrvenjele i isušene kože poslije tuširanja ili kupanja.

Voda iz emulzije na površini kože brzo hlapi i tako povisuje koncentraciju pantenola na mjestu uporabe, a pritom djeluje ugodno rashladno. Pantenol brzo prodire u kožu, u njezinim se stanicama biološki mijenja u pantotensku kiselinu, vitamin B5, jedan od najvažnijih vitamina potrebnih koži te pospješuje obnovu kože.

Lagane teksture, ne ostavlja ljepljivi osjećaj i brzo se upija. Učinkovita hidratacija ostavlja meku i glatku kožu. Losion je odličan za njegu i vlaženje vrlo suhe kože, osobito poslije dugotrajnijeg kupanja ili tuširanja. Velik udio lipida i hidracijske tvari u emulziji vlaže kožu i sprječavaju njezino daljnje isušivanje. Pruža trenutno olakšanje isušenoj, oštećenoj i osjetljivoj koži.

Prikladan je za cijelu obitelji, uključujući i bebe. Pogodan i za suhu kožu kod osoba s dijabetesom.

Košarica