BODI-TEK AB TRAINER ZA TRBUŠNE MIŠIĆE

49.00

Napredna, ciljana EMS tehnologija s 8 jastučića za ciljano vježbanje i jačanje trbušnih mišića. Nakon uključivanja, ugrađeni 23-minutni program vježbanja povećava intenzitet u fazama, te se automatski isključuje nakon završetka.

Nadopunite svoje vježbanje i povećajte rezultate!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BODI-TEK AB TRAINER ZA TRBUŠNE MIŠIĆE

  • DODATNO TRENIRANJE MIŠIĆA
  • OPUŠTANJE MIŠIĆA NAKON VJEŽBANJA

Pojas za učvršćivanje trbušnih mišića koji se bazira ne EMS tehnologiji. Bežičan i dovoljno diskretan da se može nositi ispod odjeće. Položite jastučiće na trbuh pa odaberite željeni način rada i intenzitet. Uređaj nudi 15 razina intenziteta, odnosno podesive postavke intenziteta za prilagodljivo, ciljano iskustvo vježbanja.

Nadopunite svoj fitness režim ciljanim toniranjem i jačanjem abdomena!

Vodljivi gel jastučić 8 u 1 dizajniran je za ciljanje trbušnih mišića i postizanje vrhunskog izgleda. 8 jastučića unutar ultratankog dizajna trenažera ciljaju na ključne trbušne mišiće i potiču kontrakcije kako biste bili zategnutiji. Nakon uključivanja, ugrađeni 23-minutni program vježbanja trenažera povećava intenzitet u fazama kako vrijeme prolazi, te se automatski isključuje nakon završetka.

EMS, odnosno električna stimulacija mišića, koristi se kako bi se potaknulo jačanje mišićne mase i poboljšao rad mišića. To može biti korisno za dodatno treniranje mišića ili za spriječavanje gubitak mišićne mase uzrokovane manjkom aktivnosti.

  • 15 razina intenziteta
  • Varijabilna frekvencija
  • 2 podesiva načina rada
  • USB punjiv

Prikladno za muškarce i žene, jedna veličina za sve – ovaj aerodinamični dizajn se može nositi ispod odjeće za vježbanje gdje god se nalazili!

Pakiranje sadrži: Kontrolor + Vodljivi gel jastučić 8 u 1 + USB kabel za punjenje

BODI-TEK AB TRAINER ZA TRBUŠNE MIŠIĆE

Pogledajte proizvode kategorije MASAŽERI u online ljekarni Plantak.

Košarica