BEPANTHEN PJENA ZA HLAĐENJE U SPREJU 75ML

13.16

Pjena za hlađenje u spreju za blaže opekotine posebno je razvijena kako bi odmah ohladila kožu nakon manjih opeklina i osigurala joj dugotrajnu vlažnost. Prska se na zahvaćenu kožu i apsorbira bez trljanja koje može dodatno nadražiti oštećenu kožu.

Nema na zalihi

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BEPANTHEN PJENA ZA HLAĐENJE U SPREJU 75ML

  • HLAĐENJE I UMIRIVANJE
  • APSORPCIJA BEZ TRLJANJA KOŽE
  • UBLAŽAVA BOLOVE I NEUGODNO ZATEZANJE
  • PODUPIRE PROCES ZACJELJIVANJA KOŽE
Bepanthen pjena za hlađenje u spreju za manje opekline. Bijela, mekana pjena u obliku nanoemulzije koristi se za primjenu kod manjih opeklina i lakših opeklina od sunca. Pjenu nije potrebno umasirati u kožu, već se sama upija pa je korištenje čini bezbolnim.
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Nanosorb™, sastojci se nalaze u obliku vrlo sitnih kapljica koje poboljšavaju i intenziviraju kontakt s kožom. To omogućuje iznimno brzo upijanje vlage kroz kožu. Nanoemulzija također sadrži fiziološke kožne masti (lecitin) i dekspantenol koji stvaraju hidratantno okruženje na oštećenoj kožnoj barijeri i tako podupiru prirodni proces zacjeljivanja.
Koristite Bepanthen pjenu u spreju za:
  • manje opekline od vruće vode, vruće pare ili vrućih predmeta
  • lagane opekline od sunca zbog predugog izlaganja suncu

Bepanthen pjena ima učinak hlađenja i omogućava dugotrajnu vlažnost kože kod manjih opeklina kože. Učinak hlađenja i hidratacije djeluje umirujuće na iritaciju kože i smanjuje neugodan osjećaj zatezanja kože. Trenutno hlađenje opeklina sprječava daljnje oštećenje stanica i stoga je vrlo važno. Također ima i učinak ublažavanja bolova, a opskrba kože vlagom podupire prirodni proces zacjeljivanja i ublažava nadraženost.

Manje opekline i blage sunčane opekline su tzv. opekline prvog stupnja (površinske opekline), koje zahvaćaju samo gornji sloj kože (epidermu) i ne stvaraju mjehuriće. Manje opekline od vruće vode, vruće pare ili vrućih predmeta, kao i manje opekline uslijed prekomjernog izlaganja suncu praćene su tipičnim karakteristikama upale (toplina, crvenilo i oticanje kože). Oštećeno područje kože boli i osjeća se suho i zategnuto.

Dodatna preporuka: Na ranu nanosite pjenu koja hladi i hidrira. Opečena koža ima smanjenu sposobnost zadržavanja vlage, zbog čega je samozacjeljivanje kože otežano pa je izrazito važno održavati vlažnost opečenog područja. Opeklinu prekrijte gazom ili plastičnim povojem kako biste zaštitili osjetljivu kožu.
Primjena:
  1. Protresite raspršivanje pjene prije upotrebe.
  2. Na udaljenosti od dva do pet centimetara, raspršite Bepanthen® pjenu na područje kože.
  3. Stvara se lagana pjena koju ne trebate trljati.

BEPANTHEN PJENA ZA HLAĐENJE U SPREJU 75ML

Količina: 75 ml

Pogledajte proizvode kategorije OPEKLINE, OŽILJCI I RANE u online ljekarni Plantak.

Košarica