SILIMARIN 3-AKTIV KAPSULE A30 PHARMOVAL

10.08

Silimarin 3-aktiv kapsule za jetru sadrže za jetru važan kolin u kombinaciji s 3 provjerena biljna ekstrakta. Kolin dokazano doprinosi održavanju normalne funkcije jetre.

SKU: C011722 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

SILIMARIN 3-AKTIV KAPSULE A30 PHARMOVAL

Silimarin 3-aktiv kapsule sadrže silimarin iz sjemenki sikavice, ekstrakte artičoke i lista zelene masline, te kolin. Upravo ta tri ciljano izabrana biljna ekstrakata u kombinaciji s važnim kolinom čine Silimarin 3-aktiv odličnim izborom za pomoć funkciji jetre. KOLIN je sastojak čiji manjak u organizmu utječe na sposobnost jetre da prenosi masti i upravo on ima odobrenu zdravstvenu tvrdnju od Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) da doprinosi održavanju normalne funkcije jetre.

Nakupljanje masti u jetri je jedan od čestih zdravstvenih problema današnjeg društva. Uzroke možemo naći u konzumaciji alkohola, nekih lijekova, prekomjernoj tjelesnoj težini, poremećajima metabolizma masti, u šećernoj bolesti te kao posljedicu nekih kroničnih bolesti. Iako bez simptoma, masna jetra može dovesti do ciroze jetre. Stanice i funkcija jetre mogu također biti ugroženi i od toksina kao i od raznih oštećenja. Silimarin 3-aktiv je hrvatski proizvod i dio je PHARMOVAL® linije dodataka prehrani.

Preporučena dnevna doza, 1 kapsula, sadrži:

  1. Suhi standardizirani ekstrakt sjemenki sikavice (Silybum marianum), sadrži 80% silimarina – 175 mg (140 mg silimarina)
  2. Kolin  – 85 mg
  3. Ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus), sadrži 5% cinarina –  50 mg
  4. Suhi ekstrakt lista masline (Olea europaea), sadrži min. 20% oleuropeina – 40 mg

Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Način uporabe:
Odrasli: 1 kapsula dnevno, nakon jela uz dosta tekućine.

SILIMARIN 3-AKTIV KAPSULE A30 PHARMOVAL

Pakiranje: 30 kapsula

Pogledaj sve PHARMOVAL proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica